07.07.14

Тайський масаж і жіноче здоров'я

Сучасний спосіб життя, при всьому його різноманітті, сприяє реальному накопиченню напруги від стресів, які при частому повторенні, переходять в різні стани пригніченості, депресії та інші несприятливі фактори ризику. 

У житті кожної жінки емоцій предостатньо, а от задоволення і справжньої насолоди станом спокою – недостатньо. При постійному емоційному напруженні просто необхідно вміти «скидати» цю напругу, інакше всілякі застійні явища в тілі порушують не лише здоров'я, а ще й викликають психічну перевтому, занурюючи в тривогу і викликаючи реакцію роздратування і гніву в крайніх точках – «точках кипіння».
Тайський масаж

Тайський метод впливу на організм під назвою «Тайський масаж» покликаний відновити гармонію душі і тіла. Він дозволяє зняти напругу, що нагромадилася від маківки до стоп. Всього в жіночому тілі є 11 зон напруги, звідки необхідно вивільнити енергію, що застоялася. Так, завдяки тайським технікам енергія звільняється від блоків і затискачів в тілі, що в підсумку сприяє відновленню жіночого лібідо, її природної привабливості, і жінка буквально починає світитися зсередини, відчуваючи внутрішній підйом і вируючу енергію всередині.

Приймаючи тайський масаж, кожна жінка починає відчувати розслаблення, а та застояна енергія, яка раніше викликала внутрішній тиск, виводиться з місць свого скупчення в тілі і прямує в творче русло, даючи тілу цілющу силу. Ці відчуття відрізняються від тих, коли здається що від енергії «розпирає» і необхідно «спустити пар» - ця енергія тепер може бути усвідомлена і спрямована на створення гармонійних відносин, наприклад, без страху і докору...

Часто при підвищеній напрузі, у свідомості домінують різні страхи, які так чи інакше підривають природні бажання жінки. У якості «органу страху» в організмі включаються нирки і виникають застійні явища – накопичується рідина, так «емоційне розпирання» стає «розпиранням тіла». Нирки ж, не можуть нормально функціонувати за високого ступеня надмірної напруги, і все це відбивається і на сечостатеву сферу, приводячи до різного роду порушень і в сексуальній сфері жінки.

Отже, напруга без достатнього розслаблення – руйнівна. Тому, приділіть собі увагу і збережіть те дорогоцінне, що у вас є, разом з системою комплексного впливу на тіло – тайський масаж – який тепер в Івано-Франківську став доступнішим. Увійдіть в творче русло розслаблення, і захоплюйтеся своєю чарівною жіночністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар