07.07.14

Тайський масаж - духовний ритуал

Тайський масаж завжди вважався духовним ритуалом. Це мистецтво, яке вимагає для свого виконання стану медитації. Він починається з молитви-медитації, що допомагає масажистові заспокоїти розум, з'єднатися з енергією Землі і Неба і повністю присвятити себе майбутній роботі з пацієнтом. 

Тільки майстер, який працює в стані медитації, може розвинути в собі здатність інтуїтивно знаходити й усувати енергетичні блоки і відчувати потоки енергії. Тільки майстер, пізнавши духовну сутність свого мистецтва, може працювати з різними людьми, зливаючись з їх індивідуальними потребами.
Тайський масаж

Тайський масаж  виконується на підлозі, під музику, в ритмі глибокого дихання, протягом 1-1,5 годин. За цей час новий заряд енергії отримають не тільки м'язи: у стані, близькому до нірвани, у вас обов'язково з'являться нові творчі думки та ідеї.

Традиційний тайський масаж  тіла ідеально підходить для людей, що ведуть малорухливий спосіб життя. Він виконується в спеціальному одязі, без використання масел, комбінується тиск і стиснення з технікою легкого розтягування в стилі йоги. Даний масаж пробуджує життєві потоки енергії в тілі, підвищує м'язовий тонус, активізує клітини нервової системи та м'язів.

Гармонія і баланс  — ефективна комбінація традиційного тайського масажу сухого з масажем рефлекторних зон стопи. При впливі на кістково-м'язову систему і енергетичні канали тіла, біологічно активні точки — максимально стабілізується енергетичний стан організму і фізичний комфорт.

Масаж проводиться від кінчиків пальців до маківки голови. Завдяки масажу знімаються обмеження в хребті, настає розслаблення, з'являється нова гнучкість.


Немає коментарів:

Дописати коментар